AutoCorect - ori scriem corect ori nu mai scriem

AutoCorect este un program dedicat corectării textelor scrise de dumneavoastră. Concentraţi-vă pe conţinutul textului(pe mesajul care doriţi sa-l transmiteţi), iar de restul se va ocupa AutoCorect. Scopul acestui program este de a îmbogăţi cuvintele scrise, cu diacritice, de a corecta punctuaţia cât şi cuvintele scrise greşit.

Cum face ?

Aplicaţia este bazată pe înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură de dicţionare (cca. 700.000 de cuvinte şi expresii), punctuaţia pe o serie de algoritmi, iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dumneavoastră de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte-sugestii.


De ce AutoCorect?

Pentru că ai nevoie de timp, pentru că altcineva în locul tău nu ar vrea să o facă, pentru că este o treaba urâtă să stai să aplici diacritice. Viteza şi eficienţa corecţiei nu se poate egala cu nici un alt program (corecţia manuală iese complet din discuţie din privinţa vitezei). O pagină este corectată în câteva milisecunde, iar o sută în câteva secunde, minute, depinde de puterea de calcul a sistemului pe care rulaţi softul.

Încercaţi-l şi dumneavoastră, nu aveţi nimic de pierdut! 
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a