Cum să înregistrezi video din jocuri

Pentru a înregistra video din jocuri avem nevoie de un program care se numeşte  FRAPS. Puteţi să-l descărcaţi de pe pagina oficială.
  • După ce s-a descărcat  instalaţi programul, acesta  nu necesită modificarea setărilor implicite.
  • Intraţi în joc, iar în momentul în care doriţi să înceapă înregistrarea video apăsaţitasta F9 . Oprirea înregistrării se face prin apăsarea aceliaşi taste.
  • Pe lângă înregistrare video, fraps oferă şi optiunea “Screenshots” care este foarte utilă, dacă doriţi să capturaţi o imagine din joc apăsaţi tasta F10. De ce este utilă opţiunea “Screenshots” ? Deoarece nu mai este nevoie să daţi ctrl+v în Paint.
  • Trebuie să aveţi MULT spaţiu pe partiţia unde salvaţi filmele, pentru ca Fraps-ul înregistreaza uncompressed video files, adică nu le comprimă. Recomandarea mea: Faceţi un folder cu numele “Fraps” pe partiţia cu mult spaţiu, iar în acest folder faceţi alte două foldere cu numele “Movies” respectiv “Screenshots”. Din meniul Movies respectiv Screenshots al fraps-ului schimbaţi folderul destinaţie în care se salvează filmuleţele respectiv imaginile.


Ai terminat de înregistrat şi te-ai “căpătat” cu nişte filmuleţe imense de câţiva GB. Ce faci cu ele? Nu poţi încărca pe youtube câţiva gb, şi nici n-ai de gând să ţii în pc un video de 2 minute care să ocupe 10 gb. Deci ce le faci? Le comprimi.Tutorialul despre cum să comprimi un video făcut cu fraps.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?