LinkWithin vs nrelate

VS   

Cu toţii ştim importanţa "Postărilor asemănătoare" sau S-ar putea să-ţi placă şi" sau "Related Posts" sau cum vreţi voi să-i mai spuneţi. Acestă importanţă, dacă este cineva care nu ştie, constă în păstrarea vizitatorului pe blog, el citeşte un articol, şi după aia tu îi mai recomanzi şi altele asemănătoare, şi tot aşa, până îţi citeşte tot blogul. Şi nu numai atât, dacă majestăţii sale i-a plăcut ceea ce a găsit la tine pe blog, işi mai aminteşte peste vreo 2 zile de blogul tău şi mai vine o dată să vadă ce-ai mai scris, şi poate mai anunţă şi pe alţi prieteni: "Bă ce blog calumea", sau chiar, în cel mai bun caz, se abonează la feed.

Aceste postări asemănătoare, se pot afişa, cel mai simplu, cu ajutorul unor pluginuri. În cele ce urmează vom pune faţa în faţă pe cele mai bune două pluginuri pentru postări asemănătoare: nrelate şi LinkWithin. Să începem cu LinkWithin:
Avantaje:
  • foarte uşor de instalat
Dezavantaje:
  • neconfigurabil
  • când utilizatorul dă click pe un articol asemănător, el este redirecţionat prin intermediul site-ului LinkWithin înapoi la articolul respectiv. Acest lucru influenţează negativ SEO.

Acum sa-l vedem pe nrelate:
Avantaje:
  • uşor de instalat
  • foarte configurabil. Din panoul "manage settings" avem  posibilitatea să setăm următoarele: mărimea imaginilor (thumbnail size); imaginea implicită (default image), în cazul în care nu se găseşte nicio imgine într-un anumit articol; numărul maxim de postări afişate (Maximum number of related posts to display), putem alege între 0 şi 10 postări; relevanţa rezultatelor (How relevant do you want the results to be?), putem alege dintre low, med şi high; numărul maxim de caractere per rezultat (Maximum number of characters per line); vechimea articolelor care vor fi afişate (How deep into your archive would you like to go for related posts?); afişarea logo-ului lor ( Would you like to support nrelate by displaying our logo?).
  • Şi multe alte avantaje pe care le vom afla pe parcursul utilizării.
Dezavantaje:
  • La articolele noi întârzie puţin să apară.

CONCLUZIA: Trăiască nrelate!

Comentarii

  1. Deci susţii că nrelate este mai indicat . Care-i avantajul ? Uşoara comfigurare ? Doar ?
    Influenţează Seo negativ prin redirecţionare ?

    Dă-mi dacă ai um exemplu de site care îl foloseşte pentru o vedea diferenţa ca aspect şi funcţionabilitate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut SoriN! Un exemplu foarte bun poate fi considerat acesta
    Pentru influenta negativa poti citi in acest articol

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect m-am documentat , ai dreptate . Dar explică-mi şi mie cum sau ce fel ai făcut de nu-ţi apare sub gadget scris powered by nrelate ca la mine . Eu nu i-am dat de cap .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am rezolvat ! Nu citeam cu atenţie . Oricum mulţumesc pentru idee şi sfaturi .

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Pentru a avea acces la panoul manage settings trebuie sa faci un cont. Apoi te loghezi, accesezi manage settings, iar in sectiunea Layout Settings debifezi Would you like to support nrelate by displaying our logo?.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si tu folosesti nrelate ? Eu l-am instalat in blog si imi aparea ca script suspicios, asa ca l-am dat jos.Aspectul, daca setezi doar text,lasa de dorit pentru ca fontul nu se poate formata.Eu nu am fost multumita de el, chiar daca se spune ca este mai bun.In plus, nu apare si pe paginile cu aceeasi eticheta, ca si linkwithin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna lumis!
    Eu folosesc nrelate. Intr-adevar fontul nu se poate formata, insa nici nu este nevoie deoarece el se adapteaza la stilul fontului link-urilor blogului :D Astfel va arata ca si toate celelalte link-uri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte tare nrelate.
    La LinkWithin tot imi dadea erori inauntrul posturilor. In schimb nrelate e beton. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?