Miercurea fără cuvinte nofollow

Acest articol se adresează tuturor bloggerilor care participă  la Miercurea fără cuvinte crezând că vor creşte în Ze List sau că le va creşte Page Rank-ul.
Dragii mei, îmi pare rău să o spun, dar nu vă creşte nimic. Linkurile care le adăugaţi la Miercurea fără cuvinte au atributul nofollow. Dacă încă nu ştiţi ce face acest atribut puteţi afla din articolul Link-urile şi atributul Nofollow.  În Ze List nu se ţine cont de linkurile adăugate cu nofollow.

Prin aceasta rubrica, nu doar eu ci fiecare participant si-a marit numarul vizitatorilor, si-a largit cercul prietenilor si a descoperit artisti fotografi deosebiti. Competitia ne-a stimulat tuturor imaginatia si ambitia de a impresiona prin fotografii calitative.
Spunea Doamna Carmen

Însă, prin această rubrică, Doamna Carmen a obţinut şi multe linkuri importante din partea participanţilor, care credeau că şi ei primesc un link, dar un link nofollow este egal cu zero.

Acest lucru a făcut ca blogul Între vis si realitate 2 să ajungă Cel mai bun blog feminin din top ZeList, pe locul 15.
Bineînţeles că şi activitatea autoarei nu este de neglijat. Tot respectul pentru munca depusă pentru Miercurea fără cuvinte
Câteva minute dupa ora 12 noaptea - când apare tabelul, se înscriu deja 5-6 persoane. Îmi place teribil, ma amuza si sacrifi cu drag câteva ore de somn pentru conversatiile de miercuri noaptea. Dupa orele de servici, sotul meu stie ca miercurea nu se poate baza pe mine, rubrica ma preocupa pâna seara târziu. Consider ca în postura mea de gazda a rubricii "Miercurea fara cuvinte" nu-mi este permis sa uit sa vizitez si sa las un comentariu, fiecarui participant. Este din ce în ce mai greu,dar îmi face o placere deosebita, mai ales când descopar fotografii facute personal

Comentarii

 1. Sa inteleg ca in online totul trebuie facut pentru o raspalata. Unde-i placerea de-a citi un blog sau a interactiona cu noua lume?
  Mai dute pe la carciuma si vezi cata relevanta primesti la de discutiile cu nea Ion.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai unii sunt care umbal numai dupa clsamente, ranks, PR generatoare de trafic si altele.
  Citeste articolul asta si vezi ce duce la regresul blogosferei.

  RăspundețiȘtergere
 3. asta se stie, Chiar Carmen a explicat intr-un articol ca daca pui link-ul dupa ce e publicat articolul nu mai conteaza. Oricum zelist e irelevant si chiar nu conteaza ca ea e pe locul 15, cunosc en bloguri multtttt mai bune! Inca sunt multi bloggari care nu stiu nimic despre blogosfera! Eu particip fiindca imi place!

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna alicee!
  Acest articol se adresează tuturor bloggerilor care participă la Miercurea fără cuvinte crezând că vor creşte în Ze List sau că le va creşte Page Rank-ul
  Ma bucur ca mai sunt si bloggeri care nu urmaresc numai zelistul. Ze List se bazeaza pe sistemul link love, pozitia unui site fiind calculata in functie de numarul de linkuri care trimit spre el si de importanta blogurilor din care provin respectivele linkuri. Iar de linkurile nofollow nu se tine cont nici in zelist si nici "paianjenii" motoarelor de cautare nu se "ating" de acest tip de linkuri.
  Scopul articolului este unul informativ, ideea fiind ca din WW se poate mari numarul vizitatorilor si a comentariilor, largi cercul prietenilor si descoperi artisti fotografi deosebiti. Insa din punct de vedere al clasamentelor, direct nu se poate obtine nimic, indirect s-ar putea obtine.

  Numai bine! multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. parerea ta este relevanta prin prisma linkurilor nofollow, insa smecheria nu consta in acele linkuri din tabel, care evident au atribut nofollow ci tocmai in linkurile din articolele ce deriva in zilele urmatoare, prin care se trimit ping.backuri catre toti cei ce participa si care sunt dofollow! totusi, zelist, e un index, nu un top, un index care inregistreaza doar 35% din informatiile despre activitatea unui blog, adica...putin din rss.feed, putin din ping.back si track.back, putin din comentarii dofollow si marea majoritate a informatiilor vin din blog.roll! page.rank.ul nu are cum sa creasca in nici un fel din cauza linkurilor dofollow sau nofollow, e suficient sa citim putin prin cartile SEO si ne dam seama de ce...in schimb insa zelist poate fi pacalit usor de aceste linkuri, repet nu cele din tabel, cele derivate//// pt zelist indexeaza activitatea blogurilor si au specificat de foarte mult timp chiar ei ca zetop..de fapt nu este un top adevarat....ci mai mult o lista a celor mai harnici! foarte important : dofollow.ul care poate creste page.rank.ul este o comanda catre motoare sa indexeze linkurile din comentarii, complet diferit de dofollow.ul linkurilor din articole care oricum vin indexate ca linkuri externe! mi.a placut totusi articolul pt ca a pus putin in evidenta adevarata ''placere'' a unora de a participa la ''WW''!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a