Prin sport spre armonia dintre trup şi suflet

Ţara lui Andrei, în fiecare lună, susţine o idee care rezolvă o problemă a comunităţii propusă într-un proiect. Proiectele propuse vor fi votate de cetăţenii Ţării lui Andrei. Cele mai bune iniţiative vor deveni acţiuni concrete în beneficiul celor din jurul nostru. Astfel, proiectul care a însumat cele mai multe voturi până în ultima zi a lunii este desemnat câştigător fiind finanţat cu 5000 de euro.

O problemă a comunităţii în care eu trăiesc este starea terenului de sport al Grupului Şcolar "Nicolae Bălcescu" din oraşul Flămânzi.

Şcoala noastră este situată în Regiunea de Nord-Est, cea mai săracă zonă din România şi U.E., pentru că în localitatea Flămânzi agenţii economici sunt foarte puţini, contibuţiile la bugetul local sunt insuficiente pentru nevoile comunității. O nevoie stringentă a oraşului nostru este reabilitarea terenului sportiv aflat în curtea liceului.

Cândva a existat aici un teren bituminat, unicul din oraşul Flămânzi, pe care elevii îşi desfăsurau orele de sport şi unde se organizau competiţii sportive locale. În prezent pe această suprafaţă nu mai există nicio activitate sportivă, deoarece asfaltul s-a degradat, s-a fărămiţat şi au apărut multe gropi, devenind impracticabil.

Proiectul propus urmăreşte să reabiliteze şi să modernizeze terenul de sport, pentru ca elevii şi membrii comunității să aibă un spaţiu unde să-şi desfăşoare orele de educație fizică, să organizeze competiţii interşcolare, pentru a favoriza dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a tinerilor şi a cetăţenilor.

În calitate de elev al Grupului Şcolar "Nicolae Bălcescu" şi cetăţean al oraşului Flămânzi şi pentru că îmi pasă de comunitatea în care trăiesc vă rog să ne ajutaţi ca această iniţiativă să devină realitate printr-un vot acordat proiectului PRIN SPORT SPRE ARMONIA DINTRE TRUP ŞI SUFLET!

Doar aşa putem merge împreună către o schimbare în bine a României. Mulţumesc!

Comentarii

 1. Multumesc!
  Va doresc sarbatori fericite si un an nou cu tot binele din Univers!
  La multi ani!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
  -

  -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
  RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

  -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
  http://lavii-osperanta.blogspot.com/


  Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
  http://gabyzmb.blogspot.com

  2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
  Raisa
  www.newcomiclife.blogspot.com

  ♥♥♥ Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ♥♥♥ C.L.M. - http://crazy-in-loveee.blogspot.com ♥♥♥


  ツ ★
  *´ `*•.¸¸.•*´ `*•.¸¸.•*´`*.¸¸ .•*´ `*

  *•.¸¸.•*´
  La rascrucea timpurilor, va doresc sanatate, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune!

  *´ `*•.¸¸.•*´
  `*•.¸¸.•*´ `*•.¸¸.•*´`*.¸¸ .•*´ `* .•*´`*
  http://www.farcomar.com/felicitari//annou/feannou001/tellfeannou002.html
  IULISA
  http://iulisa.blogspot.com/

  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ  *※* ツ ★

  Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă mult noroc și fericire ! Farmecul acestor zile să te însuflețească .Un An Nou alături de cei dragi
  SoriN
  http://fewstuff.blogspot.com

  *※*

  RăspundețiȘtergere
 3. Fie ca sfârşitul anului 2011 şi începutul lui 2012 să vă aducă momente atât de luminoase încât să vă bucure un an întreg, zi de zi, ceas de ceas!
  La mulţi ani!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Gânduri incoerente

O plimbare scurtă înainte de culcare