Screenshot-uri false

Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu crede tot ce vezi pe internet, deoarece screenshot-urile pot fi falsificate cu uşurinţă cu ajutorul lui photoshop, dacă ne pricepem, sau cu ajutorul unor aplicaţii online. Aceste imagini false sunt pentru distracţie.Preferatul meu este Wall Machine, un serviciu ce permite crearea de screenshot-uri false cu peretele Facebook şi alte activităţi legate de fb cum ar fi starea civilă (Romeo is in a relationship with Juliet), prietenia (Barack Obama is now friends with Osama Bin Laden), like (Mark Zuckerberg likes Dolhescu.com), evenimente, fotografii.

Dacă este pentru Facebook trebuie să fie şi pentru Twitter - Fake Tweet Builder pentru crearea unor conversaţii care au fost odată ca niciodată. Screenshot-urile arată foarte real, puteţi personaliza poza de profil, numele utilizatorului Twitter, de câte ori un tweet a fost re-ciripit (RT) şi altele.

Alte aplicaţii sunt iFakeText permite să falsificăm imagini cu mesaje text pe un iPhone; Cu Ticket-o-Matic falsificăm screenshot-uri cu bilete de avion la clasa întâi, iar cu Fodey decupăm texte din ziare false; Expense Steak generează încasări falsificate ale facturilor; Iar în final ne creăm o identitate falsă cu Fake Name Generator.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a