Blogatu mi-a analizat blogu'

Blogu' meu a fost analizat în emisiunea Blogatu LiveTV. Denisa, Monica, Marius de la Muc Roz şi Neydamn au fost alături de Blogatu pentru a-i uşura treaba, fiecare ocupându-se de câte un aspect. Neydamn a discutat despre design. Denisa s-a ocupat de socializare. Monica a comentat conţinutul. Marius a vorbit despre promovare, iar Blogatu a moderat emisiunea şi a tras concluzia. Blogul meu s-a bucurat primul de video-review în această emisiune.
În continuare voi face un raport între aspectele pozitive şi cele negative discutate în emisiune. Mai întâi aspectele pozitive:
 • domeniu uşor de reţinut
 • slogan foarte inspirat
 • articole interesante care merită citite, ai ce învăţa din ele
 • la gramatică stau bine
 • design plăcut, curat, de la fundal nu te dor ochii
 • socializare activă
 • PageRank bun
Iar acum voi enumera defectele pe care le-am detectat urmărind transmisia:
 • culoarea linkurilor la trecerea cu mouse-ul pe fundalul alb este stridentă
 • filosofez cam mult
 • cam puţini fani pe Facebook
În privinţa calităţilor nu mai am ce comenta, însă trebuie să spun ce e de făcut cu aspectele negative. Culoarea linkurilor la trecerea cu mouse-ul era un turcoaz (#12ffeb) care chiar era neplăcut ochiului. Acum îl mai puteţi observa prin culoarea textului din file şi culoarea linkurilor din subsol, pe fundal negru care este OK. Am rezolvat setând culoarea linkurilor la trecerea cu mouse-ul un fel de gri (#717171) care nu mai deranjează.

Filosofez cam mult - am scris două texte filosofice cam într-un interval mic de timp. O să scriu mai rar. Oricum conţinutul nu se analizează doar din prima pagină, ci din Sitemap, arhivă sau etichete.

Cam puţini fani pe Facebook - Probabil deoarece nu vânez like-uri ca să zic aşa. Am scris despre Facebook Like Box Pop Up, dar nu l-am adăugat pe blog. Odată cu trecerea timpului şi dezvoltarea blogului acest număr se va mări.

În final vă mulţumesc pentru timpul acordat analizării blogului meu.

Comentarii

 1. ma bucur ca te-am putut ajuta:)
  daca mai ai nevoie de ceva ajutor, ma poti contacta:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar ma bucur cand cineva asculta de sfaturi, iar culoarea aia turcoaz era prea.... pff.. oricum acum cu gri-ul este muuuult mai bine ochiului !
  Bafta in continuare si te-am bagat la Feed, sa te urmaresc ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sfaturile sunt foarte pretioase pentru mine. Imi creste inima de fericire cand aud ca am un nou cititor. Sper sa nu te dezamagesc mai tarziu si sa ma scoti de la Feed :D

   Ștergere
 3. Apropo, ar trebui sa pui o chestie de notificare a comentariilor cand cineva posteaza un alt comentariu. Un plugin pentru abonare la comentarii. Stiu ca folosesti Blogger, dar ar fi fost mai usor pe Wordpress.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest lucru este posibil dar din pacate doar atunci cand comentezi cu contul Google, apare in dreapta jos a formularului un link de abonare, iar notificarile le primesti pe gmail.

   Ștergere
  2. problema aceasta o am si eu: nu am un raspuns pentru cei care nu sunt logati pe Google, dar vor sa primeasca notificare pe mail. nu ai descoperit nimic asemanator functiei de la Wordpress?

   Ștergere
  3. Din pacate, inca nu. O solutie ar fi renuntarea la sistemul de comentarii Blogger, dar eu nu vreau asta

   Ștergere
 4. Cat mai multe articole bune iti doresc sa ai ! Asa vei gasi mai multi cititori.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ai venit! Multumesc, pe ideea aceasta merg si eu si incerc sa scriu articole de o calitate cat mai buna.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?