Blogosfera are o revistă la început de drum

"O revistă, uneori numită și „magazin” (după cuvântul englez magazine), este o publicație imprimată sau virtuală cu periodicitate regulată care conține o varietate de articole, fiind adesea ilustrată și având un număr variabil de pagini pare. (...) În comparație cu ziarele, revistele cuprind articole, studii, dări de seamă, note din domenii variate sau dintr-o anumită specialitate, și sunt mai puțin axate pe știri privind evenimente de actualitate." (Sursa: Wikipedia)
Blogger Magazin

Blogosfera românească are o revistă, Blogger Magazin, care se află la început de drum şi are mare nevoie de sprijinul nostru, cel al bloggerilor, deoarece este o revistă scrisă de bloggeri pentru bloggeri. Noi trebuie să alcătuim o echipă, iar fiecare dintre noi să fim dispuşi să scriem câte un articol pe lună. Eu am ales să scriu în categoria Tips&Tricks. Şi tu vrei să contribui?

"Este şansa voastră de a vă promova atât blog-ul dar şi omul din spatele blogului. Ai ocazia de a participa la un proiect cum blogosfera nu a mai văzut până acum. De ce să îţi arunci linkul într-un grup pe Facebook pentru promovare? Când poţi să scrii un articol autentic şi unic pentru prima revistă dedicată blogosferei româneşti?".

Dar să admitem că n-ai fi dispus să scrii un articol original pe lună pentru revistă, atunci ai putea să scrii un articol pe blogul tău despre acest minunat proiect, fiind apoi răsplătit cu o bunăciune de link în categoria "Ne susţin".

Dar să admitem că n-ai blog şi doreşti să ajuţi acest proiect pentru simplul fapt că îţi place cum sună, atunci ai putea să dai follow @BloggerMagazin sau like paginii de facebook Blogger Magazin.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?