20 de ani. Primul aparat foto. primele fotografii

Când eram mai copchil fredonam piesa celor de la Voltaj: „tânăr vreau mereu să fiu. să trăiesc așa cum știu, fără griji și fără bani. ca la 20 de ani”. Gândeam că mai am muuult de mâncat până când o să-i împlinesc. Acum, observ că timpul a mers mai repede decât... trenurile românești. Iar cu fiecare kilometru parcurs spre frumoasa vârstă, mi-am dat seama că am avut parte de niște ani tare faini ai adolescenței, ani care nu mai pot să revină.

Chiar dacă a mai rămas vreo jumate de lună până când voi sufla în lumânări, verișoara mea deja mi-a făcut un cadou. Sau dacă mă gândesc mai bine, mi-a oferit de fapt două cadouri. Al doilea cadou este faptul că mi-a dat ocazia să-mi aleg eu cadoul. Da. V-ați prins. Mi-a dăruit o sumă de bani, mai exact 100 de euro și mi-a spus să-mi cumpăr eu ce-mi doresc. Mulțumesc mult Daniela :)


La început am vrut să-mi iau o bicicletă, apoi mi-am dat seama că am nevoie mai mare de un aparat foto. Așa că n-am stat mult pe gânduri și mi-am comandat un Fuji Finepix S2800. Un bridge care astăzi m-a cucerit când l-am scos din cutie și l-am luat la butonat. M-a convins să las toate treburile la o parte și să iau Cluj Napoca la pas, cu el la gât. M-am jucat o leacă de-a fotograful. Rezultatul îl vedeți acolo pe facebook. Cel mai mult îmi place cum a ieșit panorama asta de mai sus, făcută de pe Cetățuie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a