Padam Padam! Cine vine cu mine la „Kaas cântă Piaf”?

Makavelis a pus la bătaie pe blogul lui 2 invitații la concertul Patriciei Kaas și eu i le-am luat. Cine e Patricia Kaas? Sincer să fiu, nici eu n-am auzit de ea până să aud de concertul ăsta. Dar când m-am uitat la filmul „La vie en rose” am cunoscut-o pe Édith Piaf, cea mai mare cântăreață dată lumii de Franța. Plină de viață, fragilă și în același timp indestructibilă, s-a dedicat artei până la sacrificiu, devenind o cântăreață nemuritoare. Dacă încă n-ai văzut filmul, lăsă toate treburile baltă și dă-i plei.


Patricia Kaas ne va cânta luni, 24 iunie, cântece faimoase ale artistei Édith Piaf, artistă ce i-a marcat copilăria, artistă ce a convins-o să se dedice unei cariere muzicale. Cântecele precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!” completate de un decor care amintește de Parisul din prima jumătate a secolului trecut ar fi creat o atmosferă frumoasă pentru mine și îngerașa mea. Dar din păcate ea nu poate să străbată acum cei 266 de Km dintre noi și să vină cu mine. Așa că m-am gândit să merg la spectacol cu un cititor al blogului meu.

Tot ce tre' să faci este să-mi lași aci un comentariu prin care să mă convingi că meriți să vii să ascultăm amândoi vocea gravă a Patriciei Kaas, voce asemenea vocii nemuritoare a lui Piaf. Alesul îl voi anunța luni dimineață.

P.S. Pentru că-mi crește inima când mai văd câte un like în plus la pagina blogului, poți să-i dai și tu unul. Poate mă convingi mai ușor așa. Da' dai numa' dacă-ți place, ok?

Later Edit: A venit și ziua concertului, ziua în care aflăm cu cine o să merg la „Kaas cântă Piaf”. Prin cuvintele voastre am simțit cât de mult vă doriți fiecare să luați parte la spectacol. Toate patru ați fost atât de convingătoare încât n-am fost în stare să fac o alegere. Ca să scap de dureri de cap m-am gândit să trag la sorți, cu random.org.

Câștigătoarea este Anca, așa cum vedem în lista de mai sus. Felicitări, Anca! Teodora, Flo, Mădălina vă mulțumesc mult pentru participare. Sper că nu ați rămas dezamăgite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a