În sfârșit am reușit să fac bani pe net

Cu vreo 2 luni și ceva în urmă, când Pato mi-a spus de vivaSMS, am strâmbat sec din nas: „MLM-uri”. Am mai încercat prin liceu chestii din astea de făcut bani pe net: click pe bannere, surfing, microworkers, newslettere etc. și nu m-am ales nici cu-n sfanț. Apoi, când am înțeles mai bine cum funcționează conceptul, când am auzit că este gratuit, nu trebuie să investesc bani, nu vând nimic, m-am gândit: „Băă, hai să încerc. Pân' la urmă mare lucru nu am ce să pierd, decât timp.”

Și mi-am făcut contu'. Am început să-mi construiesc o echipă motivat de cei 10 cenți primiți pentru fiecare membru. M-am luat la ceartă cu un coleg de cameră. Degeaba... tot n-a vrut să se înregistreze. Le-am spus prietenilor de pe facebook. Majoritatea au strâmbat din nas, la fel cum și eu am strâmbat din nas la început. Pe-ai mei am reușit să-i conving ușor. Dar lucrurile continuau să se miște încet și foarte încet.

Așa că într-o noapte mi-a venit ideea să creez vivasms.blog.com. Am dat copy-paste acolo la toate informațiile de pe site-ul oficial și mi-am pus link-ul meu magic de pe care să-și facă oamenii cont. Am luat și l-am promovat pe unde am apucat: pe facebook, pe forumuri, pe Messenger. Am fost și banat da' nu m-am lăsat. Nu m-am lăsat până când nu mi-am adunat peste 300 de membri în echipă.

Aveam în cont 3500 de credite, adică 3500 de cenți, adică 35 de euro. Am așteptat cu sufletu' la gură să vină 1 august ca să pot face cashout. Și pe urmă am mai așteptat încă o dată cu sufletu' la gură să văd dacă într-adevăr îmi transferă banii în cont.

Și... aștieptarea n-o fost dijaba. În sfârșit am reușit să fac bani pe net. Uite și dovada de plată:


Cel mai greu mi-a fost nu să-mi creez o echipă. Cel mai greu mi-a fost să mă conving pe mine însumi că vivaSMS nu-i o altă țeapă. Dacă eu nu credeam atunci cum să-i fac pe ceilalți să creadă? De aia nici nu am vrut să scriu pe blog despre ei până azi, până când nu am căpătat o leacă de încredere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a