De ce mi-am șters pagina de facebook a blogului

Astăzi m-am hotărât să renunț la pagina de facebook a blogului pentru că mi-am dat seama că aceasta n-avea niciun rost. Nu spun asta pentru că au apreciat-o doar 362 de persoane. Ci cred că n-avea niciun rost deoarece blogul meu este un blog personal ce-mi poartă numele și rolul paginii poate fi jucat mult mai bine de profilul meu de facebook, ce-mi poartă numele. De fiecare dată când anunțam pe facebook că am publicat un nou articol pe blog, o făceam atât pe pagină cât și pe profil.

Și de fiecare dată se întâmpla ca update-ul de pe profil să fie mai vizibil, să primească mai multe reacții decât cel de pe pagină. Facebook-ul nu prea iubește paginile și, de multe ori, update-urle nu ajung sub ochii celor care au dat like.

Am încercat să găsesc o soluție ca să-mi transform like-urile de pe pagină în followeri la profilul personal, însă opțiunea asta nu există la facebook. M-am mai gândit să trec pe la fiecare om în parte, să-i iau adresa de email și să-l abonez la newsletter. Dar e prea multă treabă și, în plus, nu este nici tocmai fair. Adică.. na. Omu' o dat like la pagină, nu s-o abonat le newsletter.

Așadar, de acuma singura modalitate de a mă urmări pe facebook este profilul personal, unde poți să-mi dai follow sau add. Accept și cereri de prietenie în limita stocului disponibil :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?