Hickery sau cum să asculți doar muzica ce-ți place

Știu că voi sunteți organizați. Vă faceți playlist-uri pe YouTube sau în winamp cu melodiile ce v-au mers la inimă. Eu nu mi-am făcut niciodată un playlist cu muzica preferată c-așa-s eu aiurit. În schimb, de fiecare dată când mi-o plăcut ceva, PAC, i-am și dat share pe facebook. Ca să știe lumea. Azi voiam să ascult o melodie care am auzit-o la sfârșitul unui film de astă vară. De unde să-mi aduc aminte numele piesei dacă nici măcar numele filmului nu-l mai știam?

Știți că pe facebook ai acolo „activity log” unde vezi toate isprăvile ce le-ai făcut pe facebook de când ți-ai făcut profilul și până în zilele noastre. În timp ce căutam acea melodie, tot altele îmi făceau cu ochiul. Și mi-a venit ideea să-mi fac un playlist pe YouTube cu toate melodiile care le-am sharuit eu vreodată. Da, da' să stai să cauți în „activity log" fiecare melodie și apoi să-i dai add într-un playlist – cam mult de muncă. Așa c-am întrebat:
Deci, dacă ați citit răspunsurile, ați văzut că soluția este Hickery. Imediat l-am legat de contul de facebook și dragul de el mi-a făcut un playlist cu vreo 412 de melodii și partea cea mai frumoasă: că toate 412 îmi plac. Și altă parte frumoasă e că ai o secțiune pe site numită „Discover” unde poți să descoperi prospături muzicale. Faină aplicație.

P.S: Melodia care o căutam, aia de la sfârșitul filmului de astă vară este asta:P.S 2: Articolul ăsta l-am scris în timp ce ascult melodii din playlistul ăla de 412 piese. Asta ca idee.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

O plimbare scurtă înainte de culcare

Gânduri incoerente