Need for Speed: Începuturi. Am patru postere de dat

Când eram mic îmi plăceau filmele de acțiune: cu împușcături, cu bătăi,cu mașini. Celelalte mi se păreau plictisitoare pentru că nu le înțelegeam, nu înțelegeam trăirile, nu empatizam. Astăzi sunt adeptul acestor filme și la cele de acțiune nu prea mă uit. Dar, pentru că Need for Speed a fost printre primele jocuri video care m-au fascinat în copilărie, tare curios am fost să văd și filmul. Mă așteptam la un banal film de acțiune: curse ilegale, urmăriri de poliție, elicoptere, bubuituri și așa mai departe.

Însă, Need for Speed: Începuturi mi-a întrecut puțin așteptările. Spun „puțin” ca nu cumva să se înțeleagă prin asta că filmul este extraordinar. Dar nici banal nu-i. Povestea este una drăguță și un pic emoționantă. Avem trădare, rivalitate, iubire, răzbunare. Jocul actorilor este iarăși drăguț: Mi-a plăcut mult de Julia, interpretată de Imogen Poots. Actrița asta e o fată de zahăr. Am văzut-o prima oară în That Awkward Moment și a fost dragoste la prima vedere :)) Iar chiar acuma, în timp ce scriu, aflu că mai e născută și pe 3 iunie. Oare chiar toți actorii faini sunt în zodia gemeni? :)) (Am o problemă cu zodiile, nu vă luați de mine.)


Să revenim la film. Ce mi-a mai plăcut la el? Muzica. În special melodia de la sfârșitul filmului: Linkin Park - Roads Untraveled. Finalul este unul la care nu mă așteptam, deși ar fi trebuit să mă aștept având în vedere că asta e prima parte a unei lungi serii. Dar cine se mai gândește la final când stai tot filmul cu sufletu' la gură? Ca o concluzie, Need for Speed: Începuturi e un film pe care te poți relaxa bine mersi alături de iubita, pisica, mama, bunica. Pentru că prinde pe oricine.

Și era să uit. Am patru postere cu Need for Speed de dat. Sunt faine, mari, numai bune de tapetat pereții. Dacă vrei unul, lasă-mi mai jos un comentariu. Le dau pe principiul primul venit, primul servit.

Later Edit: Nu mai am postere, s-au dat ca pâinea caldă. Cei care se vor bucura de ele sunt: Adrian Bolocan, Răzvan Munteanu, Alexandru Bîndilă și Lorand Fagarasi. Sincer să fiu nu mă așteptam să le dau așa de repede. O să mai fac din astea de-acuma.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a