Cum a fost la întâlnirea blogărească din Botoșani

Prima oară, e prima oară când mă simt atât de fain... hai c-am dat-o-n Camelia și nu despre ea vreau să spun. E prima oară când particip la un blogmeet și da, m-am simțit fain.. Cât de frumos este să cunoști niște omuleți noi cu aceleași pasiuni ca ale tale? Să stai de povești cu ei ca și cum v-ați cunoaște de o bună bucată de timp? Să bei o bere, să glumești, să râzi cu ei? Dacă n-ai experimentat asta, deși sunt slabe șanse să nu fi experimentat pentru că oamenii așa funcționează social, atunci trebuie să experimentezi.


Îmi place să cred că între bloggeri experiența este mai frumoasă pentru că mulți, înainte de a se cunoaște față-n față, își cunosc deja numele, își cunosc blogurile, și când ajung să-și strângă mâna e un sentiment tare plăcut. Asta am văzut eu ieri la blogmeet, credeți-mă pe cuvânt. Iarăși un sentiment tare plăcut este să vezi bloggeri la început de drum, cum ar fi Andreea (dau linku' mai în colo) care și-a deschis blogul numa' de vreo săptămână și pe care o invidiez într-un fel pentru că ea a participat la un blogmmet la o „vârstă” atât de fragedă și eu am făcut asta abia acuma, la vreo 3 ani de când am început să scriu.

Întâlnirea blogărească a avut loc în drăguțul Botoșani, la drăguțul Grand Irish Pub unde ălea d-ale gâtului au fost primite din partea casei. După ce ne-am adunat ne-am prezentat și noi ca oamenii și asta o să fac și aici – am să-i enumăr pe toți blogărașii care au fost prezenți acolo. Urmează o listă lungăă:
Glumeam când am zis „listă lungăă”. Una dintre așteptările noastre este să creștem această comunitate a bloggerilor din Botoșani. Deci, dacă locuiești în perimetrul județului Botoșani sau „ti traji” din județul Botoșani și scrii pe un blog atunci te așteptăm cu brațele deschise la următorul blogmeet care va avea loc pe...

N-am stabilit o dată, urmează să discutăm și împreună cu tine pe grupul nostru de facebook Bloggeri Botoșăneni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a