Facebook-ul nu este plin de proști, cocalari și pițipoance

Te-ai săturat de tâmpiți care împroașcă zilnic cu citate „pe zid” fără să cunoască contextul acelui citat sau măcar să aibă habar ce vrea să spună autorul acelui citat. Te-ai săturat de frumușele, scumpici, îngerașe „și atât” care lucrează la „buzunarul lui tati” și care se complimentează între ele ca proastele. Nu-i mai suporți pe cei care se simt triști, amuzați, proști, iubiți sau pe cei care dau check-in „peste tot și nicăeri”. „E plin facebook-ul de proști, cocalari și pițipoance”, îți spui.

Deșteptule, nu te mai plânge în stânga și în dreapta! Facebook-ul nu este plin de proști, cocalari și pițipoance, ci lista ta de prieteni este plină de proști, cocalari și pițipoance. Ce era așa de greu să-ți dai seama, deșteptule care ești?

Bucură-te că citești acest articol pentru că ești pe punctul de a afla un mare secret. Tot ce trebuie să faci ca să scapi de prostia de pe Facebook se rezumă la un singur cuvânt – unfriend. Da, acesta este secretul. Te pui frumos și îți ștergi de la prieteni toate frumușelele, scumpicile, îngerașele, tâmpiții cu citatele, triștii, proștii, iubiții, amuzații. Fă treaba asta și ai să vezi că statul pe Facebook o să capete un alt miros, unul mai plăcut, de flori. O spun din propria experiență.

Sau poate că ție îți place așa, Îți place să fii înconjurat de proști ca să te simți tu mai deștept. Nu am nimic împotrivă. Este alegerea ta, dar măcar nu te mai plânge în stângă și în dreapta. Sau și asta te face să te simți mai deștept?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a