Ai un minut pentru a mă ajuta să câștig o bicicletă?

Așa cum ziceam și în articolul ăsta, bicicleta în viața mea are un loc aparte. La mine nimic nu se compară cu o plimbărică pe bicicletă prin pădure, prin oraș sau pe marginea unui lac. Oriunde te-ai plimba cu bicicleta, te vei bucura tot timpul de acea satisfacție de a-ți menține echilibrul, de a continua să te deplasezi pe două roți. Singura mea problemă este că nu am o bicicletă, tot n-am mai apucat din punct de vedere financiar să-mi cumpăr una.

„În următoarea perioadă vreau să-mi fac rost de propria bicicletă” – așa mi-am încheiat articolul cu pricina, iar imediat după ce l-am publicat, aflu că cei de la StudentObike au și un concurs unde marele premiu este.. ghici ce? o bicicletă.

„Fă-ți o poză cu bicicleta StudentObike în unul dintre locurile preferate, care apar pe cartea de vizita a orașului în care studiezi și noi te premiem co o bicicletă Sprint Parallax 26’. Poza care va strânge cele mai multe like-uri va fi anunțată drept câștigătoare, pe 26 mai”
După ce-am citit textul de mai sus n-am mai ezitat nici măcar o secundă, mi-am spus că asta e șansa mea de a avea în sfârșit propria bicicletă. Am luat o biță StudentObike și-am urcat cu ea pe Cetățuie, unde Laura căreia îi mulțumesc cu ocazia asta, mi-a făcut fotografia. Fotografia câștigătoare, sper eu. :)

Acuma a început perioada de votare prin like-uri pe facebook, iar dacă îți place fotografia și crezi că merită apreciată, tare m-aș bucura să primesc un like din partea ta. Tot ce trebuie să faci este să dai un like fotografiei de mai jos.Dacă la sfârșit, am cele mai multe like-uri, câștig o bicicletă pe care mi-o doresc tare mult pentru că nu am una.

O să vă rămân recunoscător pentru ajutorul vostru (dacă mai spuneți și prietenilor, rămân veşnic recunoscător) şi promit să mă revanşez într-un fel, într-o bună zi, doar să-mi spuneți în ce fel.

Mulţumesc!


P.S Ăsta este link-ul scurt al acestei postări, dacă vreți să-l dați prietenilor: http://goo.gl/IgJB1s
Și ăstalalt este link-ul scurt direct către fotografia cu pricina: http://goo.gl/69WoFk

UPDATE: Am câștigat bicicleta!!! Mii de mulțumiri tuturor celor care m-ați susținut! Revin cu poze când îmi ajunge premiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?