Am câștigat o bicicletă, sunt fericit și mă simt bine

Sunt fericit și mă simt bine! Am câștigat o bicicletă pe care mi-o doresc de foarte mult timp. Dacă nu mă credeți pe cuvânt când spun asta, aflați că tocmai de anul trecut voiam să mă mențin în formă și să protejez natura de pe bicicletă, numai că n-aveam o bicicletă și la îndemână mi-a rămas doar să merg pe jos. Dar începând de astăzi pun punct mersului pe jos sau cu autobuzul. De azi, fie că merg la facultate, fie că merg la serviciu sau pe ceva deal ca să fotografiez un răsărit sau un apus, voi merge pe bicicletă.

De azi o să pot să mă bucur de genul ăla de relaxare pe care numai o bicicletă ți-o oferă. Oriunde mă voi plimba cu bicicleta, mă voi bucura tot timpul de acea satisfacție de a-mi menține echilibrul și de a continua să mă deplasez pe două roți. În plus, am în gând ceva măreț, și anume să călătoresc cu bicicleta prin toată țară, să „Pedalez România” – cred că așa voi numi acest proiect personal. Sper să mă țină balamalele și să-mi găsesc forța de care am nevoie și condiția fizică pentru că motivația deja o am.Mii de mulțumiri celor 2467 de oameni care au avut un minut să-mi dea un like și/sau un share. Mulțumesc în mod special celor care au postat pe grupurile unde sunt membri și și-au rugat și prietenii să mă voteze. Mulțumesc, încă o dată, Laurei Mureșan pentru fotografie. Dacă n-ar fi fost așa faină, n-aș fi adunat atâtea like-uri.

Vreau să vă mai spun că duminică, pe 1 iunie, este ziua mea de naștere și această bicicletă Sprint Parralax 26' este cadoul perfect. Felicitări StudentObike pentru organizarea acestui concurs, sper să continuați cu el și să mai faceți fericit și pe altcineva, nu doar pe mine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?