Ce-aș vrea să fac în 2015

Am trăit și eu acea perioadă a vieții când îți lipești prin toată casa tot felul de hârțoage: „to do-uri” și „did-uri”, plusuri și minusuri, „Don't break the chain-uri” și alte rahaturi care nu mă duceau decât la frustrare. Am ajuns la concluzia că listele nu sunt pentru mine. Nu pot funcționa cu liste și basta. Totuși, acum că-i început de an nou, aș vrea să-mi schițez aici cam ce-mi doresc eu de la mine în 2015.

Aș vrea să pășesc în anul universitar 2015-2016 curat, fără nici o restanță în cârcă.

Aș vrea să fiu mai activ pe blog. Am multe de spus, sunt un om activ în viața reală și aș vrea ca acest lucru să-l reflect și online.

Aș vrea să mă implic din nou în acțiuni de voluntariat în cadrul organizației studențești BEST Cluj-Napoca. De la încheierea anului universitar trecut n-am mai făcut nimic și nu e sănătos.

Aș vrea să merg măcar într-o călătorie în afara țării. Voi avea multe oportunități în BEST. Deci, va trebui numa' să-mi fac timp să profit de ele.

Aș vrea să citesc mai multe cărți. Voi mai merge pe la cluburile de lectură organizate de Cărțile pe față și cu siguranță îmi voi lua doza de motivație și inspirație de la oamenii faini de acolo.

Aș vrea să merg într-o drumeție mai serioasă cu bicicleta. Spuneam la un moment dat că aș face un drum Cluj-Napoca - Botoșani pe două roți și încă n-am făcut-o.

Aș vrea să... Cultură în doi. Numa' să treacă sesiunea.

Aș vrea să intru într-o trupă de teatru. Este aici în Observator la Clubul Cultural, o trupă de teatru la care aș vrea să ader tocmai de când nici nu începusem facultatea. Or, niciodată nu mi-am făcut timp să mă interesez. Poate c-ar fi cazul în lunile ce urmează.

Aș vrea să mă bucur mai mult de prezent, să celebrez clipa de acum cu întreaga mea ființă: trup, suflet și minte. Să socializez mai mult, nu pe Facebook, ci în lumea reală, așa cum este ea.

Atât. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a