Vineri seară plec de pe Pământ

Vă spun de pe acum, să nu mă chemați niciunde vineri seară. Vineri, pe 6 martie, mai exact. Pentru câteva ore voi părăsi această planetă și voi zbura dansând printre stele către o galaxie îndepărtată. Îmbarcarea se face din parcarea subterană a Cluj Arena, dacă vrei să vii și tu. Acolo ne așteaptă.. sau noi îi așteptăm, cu sufletele la urechi, pe cei de la Lamb – un băiat și o fată pe nume Andy şi Lou, care se pricep foarte bine la muzică.
Combină cu măiestrie trip hop și jazz cu dub, breaks, drum&bass, plus vocea lui Lou – Iese ceva cosmic, pe gustul meu.Dacă n-ai auzit de ei, nu-ți fă griji. Nici eu nu auzisem până n-am dat de concursul de pe Stereo Beasts. Concurs unde, ca de obicei, mi-am încercat și eu norocul printr-un comentariu. N-a mai trebuit să aștept să se anunțe fericiții câștigători, că am și devenit un fericit. Alexandrei de la The Shelter (cei care organizează concertul) i s-a părut fain că acum am descoperit trupa și mi-a răsplătit sinceritatea cu o invitație. Mulțumesc, Alexandra! :D
După acele 3 piese, bineînțeles că au urmat alte câteva zeci. Unele, ca „We Fall in Love”, prima de pe noul lor album, au intrat deja pe repeat. Altele, ca „Softly” sau „Butterfly Effect”, după ce-au ieșit, nu știu nici eu cum, de pe repeat, au început să mi se pară cunoscute de undeva din copilărie. Parcă tot timpul au sălășluit acolo, în mine, și acum au fost trezite din somn la mângâierea vocii suave și puternice a lui Lou. Voce de care nu te poți sătura nici dacă ți-o pui dimineața la alarmă. :))

Abia aștept să vină seara zilei de vineri și să merg să-i ascult live. Presimt că voi vibra de plăcere. Muzica lor mă va duce într-o altă dimensiune, într-o altă galaxie. Și ca să vedeți că nu vorbesc prostii, las aici 2-3 piese.No. V-ați convins?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a