The Tiger Lillies vin în Cluj pe 8 mai

Eram și eu prin anul I de facultate. Vai de paralele mele că habar n-aveam ce-i cu mine. Era primul meu an de Cluj, eram dezorientat. Tot așa de dezorientat cum ar fi un cerșetor ce l-ai lua de pe stradă și l-ai pune la masă, în fața a tot felul de bucate dintre cele mai sofisticate. Nu știam din ce să gust prima oară. Însă un lucru-i cert: aveam gusturi bune. Drept dovadă, faptul că spre sfârșitul anului (anului universitar, zic) m-am înscris la TIFF, ca blogger voluntar.

Din această postură am auzit și eu de numele The Tiger Lillies. Niște nebuni din UK ce au concertat atunci cu mare fast în cadrul festivalului. Concert la care eu, bineînțeles, că n-am fost, deși, dacă bine îmi aduc aminte, ca voluntar nici n-aveam nevoie de bilet. Dar de atunci și până acum m-am mai deșteptat oleacă. De data asta mi-am propus să nu mai păcătuiesc ratându-i.Vin pe 8 mai în Cluj. Îi aduc atotștiutorii ăștia în ale muzicii ce-și spun New Dreams Live. Le spun atotștiutori nu pentru că aș fi ironic sau aș exagera. Ci pentru că așa mi-a venit să-i numesc când văd ce artiști aduc și cînd îmi amintesc ce treabă bună au făcut și data trecută cu concertul Lamb. Despre care n-am mai apucat să scriu impresii după. Dar vor urma și alea cândva. Toate-s calculate, vorba unui coleg de cameră.

Încă nu se știu detalii despre prețul unui bilet la The Tiger Lillies. Dar dacă urmărim pagina de facebook a event-ului sigur că vom afla. Până atunci hai să mai dăm play la o pesă. Una sumbră, în stilul lor caracteristic, așa cum și nouă ne place

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a