#ClujBlogMeet, dacă n-aștept blogmeet-ul ăsta din liceu

Blogu' ista mi l-am făcut prin liceu, prin 2011 mai exact. La început scriam pe el tăt felu' de chestii folositoare. Să nu credeți că așa de inutil a fost dintotdeauna. *autoironie*. În vremea aceea, speram eu că voi continua să perseverez. Mamă, ce cuvânt, ce verb! A persevera îmi este la fel de străin cum îi este a zbura unei mașini de spălat. Eram adolescent, speram c-o să cresc îndeajuns de mare și-o să mă pot ridica la înălțimea bloggerilor clujeni. Știam că o să studiez în Cluj și deja mă vedeam unul dintre ei.


Doar că vremurile, trecerea anilor m-au mai schimbat. Nu neapărat în bine, n-am idee. În prezent scriu pe blog doar când am chef și timp Și azi am chef să scriu, mi-am făcut timp să vă spun că la sfârșitul săptămânii, în noaptea dintre 20 și 21 iunie voi merge la #ClujBlogMeet. O întâlnire între bloggerii din Cluj ceva mai specială.

Samting Speișăl – în primul rând, pentru că evenimentul face parte dintr-un eveniment mai mare, pe nume Cluj Never Sleeps. În Cluj, cea mai scurtă noapte din an devine o noapte albă în care nimeni n-are voie să doarmă. Și nu că ar sta cineva cu paru' pe el sau i-ar pune ciulini sub pătură, ci pentru că pe nimeni nu-l lasă inima să se bage la somn. Cum să te înduri să doschești când se întâmplă atâtea lucruri faine în oraș? Pe bune, dacă ar face cineva asta, cred că a doua zi s-ar trezi și și-ar învineți pieptul de pumni la auzul poveștilor despre Clovnii extratereștri, de exemplu. Spun doar că e primul spectacol în aer liber din istoria Teatrului Național Cluj-Napoca. Și mai e și cu Ada Milea.

Samting Speișăl – în al doilea rând pentru că acum se actualizează panoul cu bloggerii clujeni aflat în holul primăriei lângă cel al publicațiilor din presă. Despre acest panou am auzit tot de pe vremea când eram în liceu și nu m-am gândit nici o clipuță că și dolhescu.com ar putea să apară pe el. Asta e tare. Coincidență sau nu, inițiativa a pornit de la Groparu tot la începutul anului 2011, când eu tocmai îmi găsisem ceva nou de joacă: înșirarea cuvintelor pe-un blog. Aici e formularul unde îți poți înscrie și tu blogul dacă e(ști) clujean și vrei să-ți apară numele pe panou.

Samting Speișăl – în al treilea rând pentru că vom avea ocazia să ne mai povestim și noi, să cunoaștem noi omuleți cu blog, să dăm mâna cu cititorii noștri. Într-un cuvânt, să socializăm.

Acestea fiind spuse, ne vedem sâmbătă, pe la 7 seara, în Orange Smart Shop, proaspăt deschis pe Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 23-25. Locurile sunt limitate, așa că vă rog să vă înscrieți în formularul menționat mai sus și apoi să vă confirmați prezența. Detalii în plus cereți de la Gabi, prin email la psaico@psaico.info.

Mulțumesc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a