S-au pișat pe noi toți, s-au pișat pe-o țară întreagă

A fost ora 22, buletin de știri, București. La ceas de noapte, cu porțile legate, pe furiș, Guvernul PSD, condus de lichele versate, a legalizat hoția-n țară. La ora 1:20, Ordonanță de Urgență nr. 13/2017 pentru modificarea Codului Penal a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Acum, mii de corupți vor fi scoși de sub incriminare. Dictatorii s-au pișat, în primul rând, pe toate obiecțiile organismelor justiției din această țară. Partidul Social Democrat, ca să vedeți ce josnică ironie, a încălcat, în al doilea rând, flagrant și cu nerușinare, legile fundamentale ale democrației.

Tâlharii, în al treilea rând, s-au pișat pe cele câteva zeci de mii de oameni care au ieșit zilele trecute în stradă să protesteze împotriva favorizării infractorilor. S-au pișat și pe cele 3 milioane de suflete adormite care i-au votat pe 11 decembrie, crezând, în sărăcia lor cu duhul, că așa e mai bine pentru bunăstarea patriei dar, mai presus, punând botul la promisiunile scoase din gurile lor viclene.

Peste o mie de români și-au jertfit viața în decembrie '89. Au fost împușcați pe stradă, aruncați în aer, înjunghiați, zdrobiți de TAB-urile armatei, executați cu sânge rece, arși. Și pentru ce? Pentru câștigarea libertății, pentru a scoate România de sub jugul comunismului. Astăzi, după 27 de ani, aceiași tâlhari comuniști, s-au pișat, în ultimul rând, și pe jertfa tuturor acestor eroi martiri.

S-au pișat pe noi toți. S-au pișat pe o țară întreagă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?