Bine te-am găsit, Iași!

Scriu. După un drum lung, iată-mă aici, în fața laptopului meu pe care nu l-am mai atins de vreo 7 luni, tastând cuvinte. Poate că nu mai am aceeași îndemânare, poate că am uitat vreo câteva reguli gramaticale, dar important e că mă simt mai sincer ca niciodată. Am un milion de cuvinte de Mulțumesc de spus. N-aș putea ști cu cine să încep și la cine să mă opresc. Dar, să știți că aveți toți recunoștința mea. Cred că cea mai bună idee este să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot.

N-am mai vorbit de multă vreme despre mine. În ultimul timp am fost mai mult omul acțiunii și mai puțin omul cuvântului. Parcă am impresia că nu mă mai potrivesc nici cu blogul ăsta, dar încă mă potrivesc cu scrisul și vibrez când o fac. Ce să vă spun? Am absolvit în septembrie facultatea în Cluj. Proiectul de diplomă m-a făcut fericit. Am lucrat toată vara trecută la el și rezultatele au fost pe măsură. După toată isprava asta, ce să vedeți? Nu aveam bani. Deja mă hotărâsem să vin în Iași și să lucrez aici în domeniu. Dar mai înainte am dat o fugă prin Anglia, am lucrat ce am apucat și spre sfârșitul primăverii m-am întors.

Mi-am luat o garsonieră în chirie și acum stau bine merci și aplic la job-uri în IT. Probabil că mă voi apuca imediat și de învățat una-alta. Iașiul e diferit. Încerc să mă împotrivesc tentației de a-l compara cu Clujul. Îmi place la nebunie Palatul Culturii și Palas Mall. Încă mai am o mulțime de lucruri de descoperit, dar toate pas cu pas. Aș avea multe, multe de spus. Dar cumva m-am obișnuit să scriu puțin. Poate voi mai reveni pe aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Ce își vorbesc doi îndrăgostiți într-o noapte rece de iarnă prin ochii unui AI?

Părerea mea sinceră despre manifestul elevei de clasa a 12-a